Activiteiten

Nieuws

Door Marloes Wijnbergen zijn een aantal foto's gemaakt tijdens ons concours op 26 en 27 mei jl.. Kijk hiervoor bij de Albums. Ook is er een fotoshoot georganiseerd voor de ponyclubruiters op Hemelvaartdag. Gelukkig was het die dag super mooi weer en hebben ouders en Machteld Dompselaar mooie plaatjes kunnen schieten. Zie de Albums.

19/01/2011 | Activiteiten
Kringkampioenen
Wat een geweldige prestatie!!!! Inmiddels zijn alle uitslagen van de kringkampioenschappen bekend. Ook Kim, Loes, Christy en Leonie hebben goed gepresteerd en zijn boven gemiddeld geklasseerd! Geweldig gedaan dames!!! Claudy Tijhaar is Kringkampioen Springen B/D geworden en Marlee Mensink Kringkampioen Dressuur B cat.AB! Dames, namens alle Hunneruiters en het bestuur van harte gefeliciteerd!

Activiteitencommissie

LR en PC De Hunneruiters hebben een zeer actieve Activiteitencommissie. 
De commissie bestaat uit leden van de rijvereniging en ponyclub. Zij organiseren leuke, maar ook leerzame activiteiten voor zowel de paarden als de ponyruiters. De wensen van de ruiters worden geinventariseerd en indien mogelijk ook georganiseerd. Bijvoorbeeld een leerzame clinic van Lammert Haanstra over het longeren, Een Pimp My Pony dag waarbij zowel de pony's als de ruiters zo mooi mogelijk gepimpt/verkleed/geverft nmochten worden. Maar ook het voltigeren, gymnastiek op een paard, werd geoefend. Ook dat bleek niet makkelijk te zijn maar geweldig om te doen. Zo zijn er al verschillende activiteiten georganiseerd die een groot succes waren! Spreekt dit je aan en wil je eens komen kijken bij de lessen van de pony's of de paarden? In de winter rijden we in de binnenmanege en in de zomer in onze buitenbak aan de Kranenkampweg 1 in Averlo/Schalkhaar. Je kunt ook via deze website informatie aanvragen via het contactformulier.

Ponyinstuif 2014

30 april vond voor de derde keer de ponyinstuif plaats in de buitenbak van de Hunneruiters.
11 enthousiaste kinderen genoten van pony borstelen, pony rijden en allerlei pony praat. Voor de ouders was er koffie en gezelligheid en de kinderen genoten van versnaperingen.

Na afloop gingen alle kinderen met een mooi groen lintje naar huis.
Een stralende zonnige dag maakte de dag compleet.
Bedankt voor de komst en vrijwilligers bedankt voor de begeleiding.

Bestuur en activiteitencommissie