Ieder jaar organiseren wij als vereniging een landelijk concours. Dit houden wij de laatste jaren op het terrein van Krukkeland in Lettele. Het concours vindt veelal het laatste weekend van mei plaats.

 

Iedere eerste zondag van november vindt onze jaarlijkse Berend Albers Boerenkool Tocht plaats. Ook wel de herfstrit genoemd. Zowel de ruiters als wandelaars kunnen dan een mooie ronde maken door bossen. De locatie is ieder jaar op een andere plek.

 

In januari houden wij onze worstenactie om zo de kas te spekken. Wij gaan dan huis aan huis in de omgeving van Averlo en Wesepe om zo worsten te verkopen. 

 

Ontstaan LR en PC de Hunneruiters

L.R. en P.C. De Hunneruiters Averlo, zijn op 25 juni 1974 van start gegaan onder leiding van 3 enthousiaste mensen, te weten: Harry van der Lans, Gerard Willemsen en Albert Slot. Hieruit is een club ontstaan waar zij en wij met z’n allen trots op mogen zijn. Eigenlijk is er meer een familie ontstaan van allemaal “Hunnemensen”; een familie die heel hecht is en die heel veel voor elkaar en voor de club doet.

 

Voor meer informatie over de Hunneruiters kunt u dit document lezen: Wie en wat zijn de Hunneruiters

Over ons