Lessen

Ponyclub:

De ponyclub lest iedere woensdagavond van 18.15 tot 19.00 uur en 19.00 tot 19.45 uur. De lessen worden verzorgd door Ingrid Brandenburg. Er zijn zowel sping- als dressuurlessen. Daarnaast wordt het lesonderdeel op niveau en leeftijd gegeven. Dit kan ook spelenderwijs zijn. 

 

Rijvereniging:

Iedere dinsdagavond is er van 18.30 uur tot 20.30 uur les bij de rijvereniging. De lessen duren 60 minuten en zijn onder leiding van Ben Bijsterveld. Er vindt zowel dressuur- als springles plaats. Naast de gezamenlijke lesavond worden er ook door de leden andere activiteiten geregeld zoals gezamenlijk een buitenrit maken, oefenparcours of een crossles. 

 

Algemeen:

Vanaf ongeveer oktober tot en met maart worden de lessen in een binnenbak verzorgd. De rijvereniging lest bij Steendijk in Olst aan de rijkstraatweg. De ponyclub lest bij Slot in Averlo aan de Kranenkampsweg.

Onze buitenbak ligt ook aan de Kranenkampsweg. Van deze buitenbak kan gebruik gemaakt worden indien u lid bent van onze vereniging. Wilt u gebruik maken van onze buitenbak maar bent u geen lid dan kunt u eenmalig gebruik maken van de voor €2,50. Wilt u het gehele jaar gebruik maken van onze buitenbak dan rekenen wij een tarief van €50,00.

 

Voor de overige kosten kijk op de pagina contributie